Niz zmag rokometašev Rudarja se nadaljuje

V dvorani Polaj smo prisostvovali še šesti zaporedni zmagi rokometašev Rudarja v tej sezoni in nadaljevanju popolnega izkupička točk. Domača dvorana je postala neosvojljiva trdnjava za nasprotna moštva saj se je niz neporaženosti v dvorani Polaj povečal na 15 tekem, zadnji poraz datira v sezono 2011/2012.

Tekmo so bolje začeli gostje iz Ajdovščine, ki so si priigrali dva zadetka prednosti v prvih minutah. Domači igralci so se zbrali in najprej v 10. minuti izid izenačili, nato povedli za dva zadetka in to prednost obdržali do konca polčasa. Drugi polčas so bolje začeli igralci Rudarja, ki so si priigrali štiri zadetke prednosti, vendar se nepopustljivi gostje niso predali in so do 45. minute razliko prepolovili. Nato so sledile najboljše minute domačih igralcev, ki so dvignili nivo svoje igre in si v 53. minuti priigrali pet zadetkov prednosti, kar je zadostovalo za mirno končnico tekme in zasluženo zmago proti dobri ekipi iz Ajdovščine.

Ekipa Rudarja želi Janušu Lapajnetu čim hitrejše okrevanje po operaciji ter da se kmalu vrne na rokometna igrišča.

Gledali smo pravo prvenstveno tekmo, borbeno in nepopustljivo na obeh straneh. Pri Rudarju so dajali ton igre izkušenejši igralci, mladi pa so nabirali potrebne izkušnje za naslednje tekme.

06. krog 2.DRL RD Rudar – RK Ajdovščina 32:29 (16:14)

Trbovlje 09.11.2013, dvorana Polaj, 150 gledalcev. Sodnika Majer D. in Žitnik B.

 

RD Rudar: Škrabar, Radulovič, Strmljan 6 (1), Ravkič 3, Kuder 1, Jukič 3, Kozinc 4, Povh, Frece 1, Polanec 1, Medved 1, Grošelj 3 (1), Pišek, Žagar, Zaletel, Dobravc 9 (1).

Trener Dragan Babovič.

 

RK Ajdovščina: Marc, Michelizza, Pregelj, Velikonja 5, Koren J., Svetik 6, Bajc, Koren M. 11 (5), Peljhan 3 (1), Žgavec 4, Batič, Bratina.

Trener Miha Mohorčič.

 

7m: RD Rudar 3/4, RK Ajdovščina 6/6.

Izključitve: RD Rudar 10 minut, RK Ajdovščina 6 minut.

Rudar - Ajdovscina (1)

© 2015 Novičarski portal Sr(e)čno Trbovlje

Scroll to top