Neuspeh na domačem terenu

Ekipa Rudarja je po zadnjem neuspehu na gostovanju zabeležila še poraz in sicer 27. 10. 2012 na domačem igrišču proti ekipi Tolmin.

NK Rudar Trbovlje: Ivačič Aljaž (V), Mrvoljak Amel (52′ Holešek Jan), Volaš Goran (46′ Kolar Žan), Klančar Peter, Berič Aleksandar Sandro, Berger Jan, Žibert Denis, Memišević Damir (K), Karamarkovič Nebojša, Jovanovič Goran (64′ Marijan Primož), Ogrič Sašo

Strelec: Karamarkovič Nebojša (84′)

Rdeči karton: Žibert Denis

Knapi so nazadnje domačo prvenstveno tekmo izgubili 4. 6. 2011, takrat še v 4. ligi, tako da je bil zaradi tega tokratni poraz na domačem igrišču še toliko bolj boleč. Dejstvo je, da v zadnjem času v domači ekipi ni vse tako kot bi pričakovali oziroma je bilo na začetku prvenstva, ko je na Rudarju padel trenutno prvouvrščeni Kamnik. Gostje iz Tolmina so bili v vseh pogledih boljši nasprotnik, domača ekipa pa si je poleg zadetka Karamarkoviča , ustvarila zelo malo priložnosti za zadetek. Domača ekipa si je želela doseči pozitiven rezultat in igralci so se na igrišču pošteno borili, vendar pa je bilo tokrat to premalo. Vsekakor bo moral domači trener Hrovatič povleči določene poteze, saj ekipo čaka čez štirinajst dni najbolj pomembna tekma v letošnjem prvenstvu, to je večni Zasavski derbi. Poteze predvsem v izogib ponovitvi ponižanja, ki se je knapom pripetilo še v 4. ligi, ko so Zagorjani v Trbovljah zmagali kar s 7:1. Samo skupaj in s trdim delom lahko stvari ponovno postavimo na pravo mesto.

V naslednjem krogu ekipo Rudarja čaka še gostovanje v nedeljo, 4. 11. 2012 ob 14. uri , ko ekipa gostuje pri ekipi Brda . Ponovno se od celotne ekipe pričakuje borba in srčna igra brez popuščanja do konca srečanja, saj bi bil pozitiven rezultat iz gostovanja še kako dobrodošel pred Zasavskim derbijem. Vsi v klubu verjamemo, da so fantje na čelu s trenerjem vsekakor sposobni narediti korak v pravo smer.

Avtor članka in fotografij: Tomaž Radič

© 2015 Novičarski portal Sr(e)čno Trbovlje

Scroll to top