Nepremagljivi v Litiji!

Ekipi Rudarja je uspelo, kljub zelo slabi igralni površini, kar s 5:0 premagati ekipo iz Litije. Knapi so bili v vseh pogledih boljši nasprotnik in so povsem zasluženo domov prinesli vse tri točke. Ekipa na čelu s trenerjem Hrovatičem iz tekme v tekmo deluje vse bolj zanesljivo in je začela zmagovati tudi na gostovanjih, kar je bila v jesenskem delu prvenstva največja težava Rudarja.

V prvem polčasu sta obe ekipi igrali bolj previdno, čeprav so si igralci Rudarja želeli zadeti in so si uspeli priigrali tudi nekaj priložnosti, vendar brez pravega uspeha. Tudi domačini so imeli nekaj pol priložnosti, vendar se je znova izkazala izjemno zanesljiva obramba Rudarja. Tako se je prvi polčas končal brez zadetkov na obeh straneh.

V drugi polčas pa so knapi krenili še bolj odločno kot v prvega in to se jim je obrestovalo že takoj na začetku drugega polčasa, ko je bil v 47. minuti prvič uspešen Šišić. Samo dve minuti kasneje pa je za povišanje in veselje na tribuni poskrbel Berič. Tudi v nadaljevanju srečanja knapi niso popuščali in še bolj stopnjevali tempo igre kateremu nasprotni igralci enostavno niso uspeli slediti. V 61. minuti je bil, po lepi podaji Memiševića, za knape ponovno uspešen kapetan Marijan, ki je zadel že na tretji zaporedni tekmi. Tako je bila tekma s tem zadetkom praktično že odločena, vendar pa so knapi še naprej napadali in si želeli ponovno zadeti. Do konca srečanja sta bila za Rudarja uspešna še drugič Šišić in na koncu še Jerše, ki je v igro vstopil iz rezervne klopi. Na tekmi se je ponovno zbralo veliko gledalcev in navijačev iz Trbovelj, ki so ekipo vzpodbujali skozi celotno srečanje in ji pomagali na poti do novega uspeha. Pohvalo si ponovno zaslužijo navijači Rudarja, ki iz tekme v tekmo vse bolj glasno vzpodbujajo knape in ekipi izkazujejo veliko podporo. S to zmago v gosteh je ekipi Rudarja uspelo zadržati prvo mesto na lestvici.

Naslednja tekma čaka knape na domačem igrišču proti tretje uvrščeni ekipi iz Komende. Tekma bo na sporedu v soboto, 5.5.2012 ob 17.30 uri. Ekipa ponovno pričakuje veliko podporo navijačev in vseh ljubiteljev nogometa v Trbovljah. Skupaj nam bo uspelo!

Za Rudarja so igrali: Gantar Luka (V), Marijan Primož (K), Mrvoljak Amel, Ogrič Sašo, Brečko Jure, Šišić Abdulah, Berič Aleksandar Sandro, Lamovšek Rok, Berger Jan, Memišević Damir, Kolar Žan

Strelci: Šišić Abdulah (47′), Berič Aleksandar Sandro (49′), Marijan Primož (61′), Šišić Abdulah (66′) in Jerše Klemen (85′)

Tomaž Radič, NK Rudar Trbovlje

nk rudar nk rudar10 mk rudar5 nk rudar6 nk rudar8

© 2015 Novičarski portal Sr(e)čno Trbovlje

Scroll to top