Neodločen rezultat na tekmi vseh zvezd 2. DRL

V Kopru se je v soboto 17.05.2014  v dvorani Bonifika pred 150 gledalci odigrala revijalna All Star tekma rokometašev iz klubov 2.DRL  med ekipama Vzhoda in Zahoda. Po izboru trenerja Lozarja sta RD Rudar zastopala Matija Kozinc in Matic Grošelj.

Rokometaši obeh ekip so prikazali ogromno lepih in domiselnih akcij v napadu, igralo se je hitro in gledalci so uživali od lepih potezah. Čeprav je večina igralcev na parketu komaj dopolnila 18 let in so na začetku svoje članske rokometne poti so z igro dokazali, da se tudi v klubih, ki trenutno ne zasedajo vrh Slovenskega rokometa zelo dobro in načrtno dela z mladimi igralci. All Star tekma se je končala z izidom 41:41 in vsekakor je bil dosežen namen organizacije takšnega srečanja.

Ekipa Vzhod: Stariha Gregor, Bahor Klemen, Bahor Jakob, Ogulin Črtomir (RK Črnomelj), Hecher Patrick Rene, Deržič Anže, Stojanovič Nik (RK Brežice), Kozinc Matija, Grošelj Matic (RD Rudar), Pogač Rok, Leskovar Herman (Krim Olimpija), Gerič David, Kreft Robi (RK Pomurje), Selakovič Rok (RK Arcont Radgona), Kljun Luka, Štefanič Adam (RK Grča Kočevje), trener Boris Lozar (RK Črnomelj).

Ekipa Zahod: Podpečan, Rapotec, Bratkovič (RD Koper 2013), Obajdin, Nered ( ŠD Škofljica), Lapajne, Žgavec (RK Ajdovščina), Hrvatin, Žnebelj, Poles J. (RD Jadran Hrpelje Kozina), Stanonik, Fičur, Cotič (RK Mitol Sežana), Damjan, Frakelj (RD Alples Železniki), Kamenšek, Križaj (RK Radovljica), trener Zoran Jovičič ( RD Koper 2013).

20140517_181911

© 2015 Novičarski portal Sr(e)čno Trbovlje

Scroll to top