Neodgovorno ravnanje z e-kolesi bo sankcionirano

Opazili smo, da pri nekaterih uporabnikih sistema TRajBi prihaja do neprimerne uporabe koles in s tem kršitve splošnih pogojev. Upravljavci so namreč zaznali večje število poškodovanih koles, od predrtih pnevmatik, do zvitih nosilcev sedežev in zvitih vilic kolesa. Na podlagi statističnih podatkov aplikacije bo tem uporabnikom onemogočena nadaljnja uporaba sistema. Vse uporabnike sistema TRajBi zato pozivamo, da e-kolesa uporabljajo skladno s splošnimi pogoji in jih ne uničujejo.

Večje poškodbe koles bodo povzročiteljem posebej zaračunane, do povračila stroškov pa jim bo onemogočena izposoja koles. O tem bodo uporabniki oziroma povzročitelji tudi pisno obveščeni.

Ob tem želimo poudariti, da smo se odločiti za preverjen sistem, ki ga uporabljajo v večih slovenskih občinah, vendar takšnega ravnanja s kolesi in poškodb slednjih drugje upravljavci niso zaznali. Zato še enkrat pozivamo vse uporabnike, da s kolesi ravnajo odgovorno in tako omogočijo lokalni skupnosti prijetno in učinkovito uporabo sistema izposoje električnih koles. Namen sistema je namreč hitro in enostavno potovanje od ene točke mesta do druge in je namenjen uporabi čim več ljudi. To pa bomo dosegli zgolj z odgovorno in spoštljivo uporabo električnih koles TrajBi.

© 2015 Novičarski portal Sr(e)čno Trbovlje

Scroll to top