Nedeljsko popoldne v kinu Trbovlje

Občina Trbovlje in Delavski dom Trbovlje ob občinskem prazniku poklanjata brezplačni kinopredstavi za starejše in mlajše, ki bosta na ogled že to nedeljo. Prijazno vas vabimo, da si brezplačni kinopredstavi ogledati tudi vi.

V času epidemije so bili odpovedani vsi večji in tudi manjši kulturni dogodki, prav tako so se za nekaj časa zaprle tudi kinodvorane. S sprostitvijo ukrepov so se slednje ponovno odprle, kar nam vsem skupaj daje priložnost, da si v dobri družbi, seveda ob upoštevanju priporočil NIJZ, ogledamo kakšen film. Super priložnost za ogled kina se vam ponuja že to nedeljo, ko bo ob 16.30 na ogled sinhronizirana komična avantura Naprej, ki bo navdušila predvsem najmlajše. Ob 19. uri pa nato sledi še navdihujoč dokumentarec Jadralke, z zgodbo o Tracy Edwards, ki je drzno skočila v področje, kjer prevladujejo moški  in postala skiperka prve jadrnice z izključno žensko posadko na najbolj ekstremni regati sveta.

Prijazno vabljeni, da si nedeljsko popoldne oziroma večer popestrite z ogledom kinopredstav. Brezplačne vstopnice so na voljo na blagajni kina eno uro pred kinopredstavo. To pomeni, da boste lahko vstopnice prevzeli že ta petek in soboto med 18. in 19. uro, ter v nedeljo ob 15.30. Število brezplačnih vstopnic je omejeno, zato pohitite in si jo čimprej zagotovite.

 

© 2015 Novičarski portal Sr(e)čno Trbovlje

Scroll to top