Ne zamudite dveh priložnosti za pridobivanje sredstev

To poletje gradimo partnerstva in odpiramo priložnosti za pridobivanje sredstev. Začetek letošnjega poletja prinaša kar dve dobri priložnosti za pridobivanje sredstev  na evropski in lokalni ravni.  Odprt je namreč poziv Evropa za državljane z rokom za prijavo 1. 9. 2020, z julijem pa se odpira še poziv LAS Srce Slovenije.

Na Regionalnem centru NVO v začetku julija pripravljamo dve spletni srečanji, kjer boste izvedeli vse potrebno za uspešno prijavo projektov na oba poziva.  Obe srečanji bodo potekali na spletu, tako da se nam lahko pridružite tudi tisti, ki boste takrat poležavali na plaži in imeli pri roki kakšno digitalno napravo (in slušalke:).

Spletno srečanje: Priložnosti za sredstva v okviru programa Evropa za državljane, 2. 7. 2020, od 10.00 do 11.00, on –line, v sodelovanju z RRA Zasavje

Vas zanima izvajanje evropskih projektov? Spoznajte priložnosti za pridobivanje sredstev in izvajanje partnerskih projektov v okviru programa Evropa za državljane. Na spletnem srečanju, ki bo potekalo v četrtek, 2. 7. 2020 ob 10. uri boste spoznali primer dobre prakse in pogoje za prijavo na program EZD. Srečanje organiziramo v okviru Regionalnega centra NVO v sodelovanju z RRA Zasavje.

Program Evropa za državljane je instrument spodbujanja večje vloge državljanov pri razvoju EU. Na podlagi projektov in aktivnosti, s pomočjo katerih lahko državljani neposredno sodelujejo, program EZD med drugim spodbuja evropsko državljanstvo in državljansko participacijo.

  1. septembra 2020 je rok za oddajo projektnih predlogov. Poletje je tako priložnost za iskanje partnerjev in pripravo uspešne projektne prijave. Na online srečanju boste spoznali program EZD in možnosti za financiranje projektov, ki jih program prinaša v okviru ukrepa: Pobratenje mest, Mreže mest in Projekti civilne družbe. Obvezna prijava do 1. 7. 2020 na TEJ povezavi.

Spletno srečanje: Povezovanje za uspešne prijave na javni razpis LAS Srce Slovenije, 7. 7. 2020, od 10.00 do 11.15, on-line, v sodelovanju z LAS Srce Slovenije

Regionalni center NVO in LAS srce Slovenije vabimo na spletno srečanje, kjer vas bomo seznanili z osnovnimi informacijami o aktualnem pozivu LAS Srce Slovenije, obenem pa bo to dobra priložnost za povezovanje s partnerji. Srečanje bo potekalo na spletu (aplikacija Zoom) v torek, 7.7.2020, od 10.00 do 11.15.

Na spletnem srečanju Povezovanje za uspešne prijave na javni razpis Las Srce Slovenije vas bomo seznanili z osnovnimi informacijami o aktualnem pozivu LAS Srce Slovenije, s pomembnejšimi spremembami v razpisu in s pogoji za sodelovanje. Osrednji del srečanja bo namenjen povezovanju s partnerji, izmenjavi idej ter odgovorom na vprašanje kako sestaviti projekt za uspešno prijavo na aktualni poziv LAS Srce Slovenije. Obvezna prijava do 5. 7. 2020 na TEJ povezavi.

© 2015 Novičarski portal Sr(e)čno Trbovlje

Scroll to top