Nastopili na 7. pokalu Občine Oplotnica

V soboto, 26. maja, je v Oplotnici potekal karate turnir »7. pokal Občine Oplotnice«. Na turnirju je nastopilo 82 tekmovalcev iz 10 slovenskih klubov. Na tekmi so iz Trbovelj nastopili mlajši tekmovalci in tudi tisti, ki se tekem ne udeležujejo prav pogosto, z namenom, da bi pokazali svoje znanje ter talent. Trboveljski klub je zastopalo osem tekmovalcev, in sicer Nastja Vidrih, Tilen Medved, Filip Stanojevič, Matic Košak, Tomaž Kurent, Domen Zidar, Adis Bašič ter Edin Dautovič. Vodila sta jih trenerja Kristijan Ostojič in Maks Šmidhofer.
 

V katah posamezno sta v kategoriji malčkov prvi dve mesti zasedla Tilen Medved (prvo mesto) ter Filip Stanojevič (drugo mesto). Glede na to, da sta prvič nastopila na tekmi izven Trbovelj, je bil to vsekakor velik uspeh in obenem pokazatelj, da je Trboveljski karate na pravi poti tudi kar se  mlajših tekmovalcev tiče . Prav tako je prvo mesto v katah posamezno dosegel Domen Zidar v kategoriji mlajših dečkov. V športnih borbah sta tretje mesto, vsak v svoji kategoriji, osvojila Tomaž Kurent in Adis Bašič. Srebrno medaljo pa sta vsak v svoji kategoriji osvojila Domen Zidar ter Edin Dautovič. Kljub temu, da se za zlato medaljo v športnih borbah ni izšlo, sta bila trenerja zelo zadovoljna s prikazanim.

Naslednji vikend Trboveljske karateiste čaka ekipno državno prvenstvo v katah in športnih borbah, ki je obenem zaključek sezone, vsaj kar se  tekmovanj v Sloveniji tiče .

REZULTATI -KATE:

Malčki:
1. mesto – Tilen Medved
2. mesto – Filip Stanojevič
Ml. dečki:
1. mesto – Domen Zidar

ŠPORTNE BORBE:

Ml. dečki:
2. mesto – Domen Zidar
3. mesto – Tomaž Kurent
St. dečki:
2. mesto – Edin Dautovič
3. mesto – Adis Bašič

© 2015 Novičarski portal Sr(e)čno Trbovlje

Scroll to top