Naša društva se predstavijo

Ob 60. letnici Delavskega doma Trbovlje vas vabimo na prireditev Naša društva, ki bo v soboto, 12. novembra ob 18.00 uri v gledališki dvorani Delavskega doma Trbovlje.
Nastopajoči: Folklorna skupina Trbovlje, KUD Zasavje, Plesna skupina mažorete Trbovlje, Ženski pevski zbor EHO, Moški pevski zbor Zarja, Vokalna skupina Plavice, Kulturno društvo MusicMatic

V soboto pred prireditvijo vabljeni tudi na:
odprtje razstave Zlata paleta 2016 (ZLDS) ob 16. uri v avli Delavskega doma Trbovlje,
odprtje razstave “Zibelka trboveljske kulture skozi oči likovnic U3” ob 17. uri v avli Delavskega doma Trbovlje.

Vabljeni na prireditev, ki smo jo pripravili v sklopu praznovanja 60. obletnice ustanovitve Delavskega doma Trbovlje. Prav je, da tako velik jubilej praznujemo skupaj s tistimi, ki skrbijo, da je stavba Delavskega doma center kulturnega življenja vsak dan v letu. To so društva, ki imajo svoj sedež in vadbene prostore v Delavskem domu Trbovlje, torej je ta stavba dejansko njihov dom. Društva imajo velik pomen za kulturno življenje v občini, pa tudi za program Delavskega doma, kjer vsako leto pripravijo več prireditev v lastni organizaciji ali sodelujejo pri aktivnostih, ki jih pripravljajo v zavodu. Zato je praznik našega zavoda tudi njihov praznik in počastili ga bodo tako, kot tudi najbolje znajo. Vsako izmed društev je za prireditev pripravilo kratek vpogled v njihovo dejavnost. Vljudno vabljeni.

Vstop prost.

© 2015 Novičarski portal Sr(e)čno Trbovlje

Scroll to top