Naj športniki ETV za leto 2016

Včeraj je televizija ETV še enajstič zapored izvedla izbor Naj športnik ETV, s področja Zasavja, v spomin na Braneta Omahneta.

Obetavna športnika sta postala rokometaš iz Trbovelj Matic Grošelj, ki igra za celjske rokometaše in karateistka iz Hrastnika Urša Haberl, ki je članica Karate kluba Trbovlje. Oba tudi člana mladinskih reprezentanc Slovenije. Za naj športnico za leto 2016 je bila izbrana kikboksarka iz Zagorja Melinda Ramadani, bronasta z zadnjega Evropskega prvenstva v Grčiji. Je članica Kluba borilnih veščin Pon Do Kwan Zagorje. Naj športnik za leto 2016 je postal kajakaš Peter Kauzer iz Hrastnika, ki je lani na olimpijskih igrah osvojil srebrno medaljo. Je član Brodarskega društva Hrastnik. V njegovem imenu je nagrado prevzel njegov oče. Naj športni delavec v spomin na Braneta Omahneta pa je postal Bojan Voglar, trener aktualnih rokometnih državnih prvakinj RK Zagorje.

Priznanja in nagrade je podelil Simon Omahne, sin pokojnega Braneta Omahneta, po katerem izbor nosi ime. Posnetek oddaje si lahko ogledate na socialnih omrežjih, YouTubu in Publishwaillu. Tole pa so pokrovitelji našega 11.izbora: Občina Zagorje, Trbovlje in Hrastnik, Steklarna Hrastnik, ETI, Zasavski gurman in Naš hram Kisovec.

© 2015 Novičarski portal Sr(e)čno Trbovlje

Scroll to top