Na vaji s Tanjo Žagar

Super! Glasbena umetnost malo drugače. Učenci 5.a in 5.b OŠ Trbovlje smo se udeležili vaje pevskih zborov naše šole z gostjo Tanjo Žagar.

Večina petošolcev poje pri pevskem zboru, drugi smo lahko uživali v petju in plesu in si našo gostjo čisto od blizu ogledali. Prisluhnili smo navodilom učiteljice glasbe in naše gostje ter pri tem spoznali, koliko organizacije je potrebno, da koncert nemoteno teče.
Tanja Žagar je s svojim glasom popestrila našo šolsko uro in s svojo energijo napolnila naš večnamenski prostor, kjer se je oder kar šibil pod številnimi navdušenimi pevci in pevkami naših treh pevskih zborov. Videli smo, koliko vaje in truda je potrebno za pripravo nastopa. Vendar nam je naša gostja dokazala, da se s pozitivnim razmišljanjem, veliko volje in veselja do dela naš trud vedno obrestuje. Po končani vaji nam je Tanja poleg objemov namenila tudi svoje podpise.
Če želite prijetno izkušnjo deliti z nami, ste vabljeni na njen koncert, kjer bodo z velikim veseljem prepevali tudi naši pevci in pevke.

 

Tanja Žagar

© 2015 Novičarski portal Sr(e)čno Trbovlje

Scroll to top