Na mladinskem evropskem prvenstvu v karateju bodo nastopili štirje Trboveljčani

V nedeljo, 24. januarja, so se v Kranju zaključile zadnje reprezentančne priprave slovenske izbrane vrste, ki se bo udeležila 43. Evropskega prvenstva za kadete, mladince in mlajše člane, ki bo potekalo v Limassolu na Cipru od 5. do 7. februarja.

 

Mesto v reprezentanci so si s svojimi dobrimi nastopi v zadnjem obdobju zagotovili naslednji člani Karate kluba Trbovlje: Urša Haberl v športnih borbah kadetinj do 54 kilogramov, Barbara Haberl v športnih borbah mladink do 53 kilogramov, Stefan Joksimovič v športnih borbah mladincev do 76 kilogramov in Blaž Hribovšek v športnih borbah mlajših članov do 60 kilogramov. Kot reprezentančni trener bo na Ciper odpotoval tudi glavni trener v klubu Miha Kovačič. Udeležbo trboveljskih karateistov na 43. Evropskem prvenstvu so podprli podjetja AGM Nemec, Dewesoft in Hilman, za kar se njim Karate klub Trbovlje zahvaljuje.

 

V zadnjih dneh pred odhodom na evropsko prvenstvo se klubski in reprezentančni trenerji trudijo, da bodo Trboveljčani pripravljeni tako taktično kot psihično, da zaradi pomembnosti nastopa ne bodo popustili in da se bodo spopadli s svojimi nasprotniki ravno tako, kot na ostalih domačih in mednarodnih tekmovanjih. Kvalitetni vsakodnevni treningi vlivajo slovenskim reprezentantom optimizem pred srečanjem najboljših mladih karateistov stare celine. V klubu verjamejo, da bodo vsi štirje tekmovalci kvalitetno zastopali barve slovenske reprezentance in s tem posledično tudi Karate klub Trbovlje.

 

 

 

© 2015 Novičarski portal Sr(e)čno Trbovlje

Scroll to top