Možnost pridobitve prvih delavnih izkušenj za mlade

Vodilo občine Trbovlje je, da poskuša vsako leto nekaj mladim omogočiti pridobivanje uradnih delovnih izkušenj, s čimer bodo pozneje lahko na trgu dela lažje prišli do zaposlitve. Tako kot že pretekli dve leti, bomo tudi v letošnjem letu strmeli k temu, da mladim ponudimo možnost pridobitve prvih delovnih izkušenj, zato z današnjim dnem objavljamo tri pripravniška delovna mesta za določen čas.

Za pripravniška delovna mesta lahko kandidirajo kandidati z naslednjo vrsto izobrazbe:  ekonomija, novinarstvo, arhitektura, pravo ali uprava, delovna razmerja pa bodo sklenjena za čas osmih oz. desetih  mesecev. Vsa objavljena delovna mesta si kandidati lahko ogledajo na spletni strani Občine Trbovlje.

Vse zainteresirane, ki izpolnjujejo pogoje, vljudno vabimo, da se na objavljena delovna mesta prijavijo v roku osmih dni. Kaj vse morajo priložiti k prijavi pa najdete na spletni strani občine. Iščemo mlade ljudi, z visoko mero samoiniciativnosti, motiviranosti, samostojnosti pri delu ter odgovornostjo.

© 2015 Novičarski portal Sr(e)čno Trbovlje

Scroll to top