Mladinski center Trbovlje vabi …

Kako naredimo naravno kozmetiko?

Gre za 1 – urna delavnico, kjer bomo izdelali naravno kozmetiko, ki povečuje svežino, življenjsko energijo, občutek lepote. Izdelali bomo pasto za zobe in rdečilo za lice.Delavnico vodi: Eva Zavrl, poteka, pa v klubu Mladinskega centra Trbovlje, 21.10.2015 ob 18:00!

 

Kako izdelamo leseni nakit?

Na delavnici bomo prikazali kako se izdela leseni obesek. Vsak udeleženec se bo lahko preizkusil v ročni obdelavi koščka lesa in si sam oblikoval obesek po svoji ideji. V vsakem ročno narejenem unikatnem izdelku se prepletata dve energiji; energija materiala in energija oblikovalca. Ravno zaradi tega je rezultat ročnega dela vedno unikaten in edinstven izdelek. Delavnico vodi Simona Slapšak, ki bo uvodoma pokazala tudi svoje izdelke. V klubu Mladinskega centra Trbovlje, dne 29.10.2015  ob 18:00 uri.

 

Zakaj je vključevanje ranljivih skupin ljudi razvojno vprašanje?

Delavnico za pripravo strategije LAS 2014 – 2020 moderira Mladinski center Trbovlje. Cilj delavnice je priprava ukrepov, ki bodo temelj za prijavljanje projektov na razpis. Delavnica poteka v večnamenskem objeku v KS Steklarna, Podkraj 91a, Hrastnik, v četrtek, 22.10.2015, ob 10:00 uri.

 

Kaj lahko Mladinski center Trbovlje ponudi brezposelnim osebam?

V petek, 23.10.2015, se Mladinski center Trbovlje predstavlja na Zavodu za zaposlovanje RS območna služba Trbovlje. Namen predstavitvenega srečanja je prikazati možnosti, ki jih za pridobivanje zaposlitvenih kompetenc ponujajo mednarodni in lokalni projektov, ki jih center izvaja. Center bo predstavil tudi primere dobrih praks ljudi, ki so preko projektov našli ustrezno zaposlitev.

© 2015 Novičarski portal Sr(e)čno Trbovlje

Scroll to top