MLADA OLIMPIJADA

Tudi letošnjega junija bo s trboveljskih športnih površin odmevalo navijanje in vzkliki zmage! Mladinski center Trbovlje prireja že sedmo Mlado olimpijado. Šport je univerzalni jezik povezovanja. Mladim na teh dogodkih omogočamo, da spoznajo športne možnosti, ki jih imajo v lokalnem oz. regijskem okolju, da se v okritu projekta povežejo različne generacije.

V soboto, 16. 6., se boste lahko pomerili v turnirju nogometa, naslednji dan pa v košarki. V ponedeljek, 18. 6., bomo v klubu Mladinskega centra gostili Andrejo Širco Čampa, ki bo v enournem predavanju spregovorila o primerni prehrani mladih športnikov in izzivu različnih prehranskih dodatkov rekreativnih športnikov. V torek, 19. 6., bomo organizirali okroglo mizo z Zasavskimi športniki, ki bodo spregovorili o svojih športnih začetkih, morebitnih težavah, o ljudeh, ki so nanje naredili največji vtis, ter o mladih, katerim so oni vzor. V četrtek in petek sledita še turnirja odbojke na mivki in igri med dvema ognjema. Celotno dogajanje bomo zaključili s sejmom športa, kjer se bo predstavilo več kot 15 zasavskih športnih društev. Celotno dogajanje se bo zaključilo s koncertom raperja Zlatka.

Na spletni strani Mladinskega centra Trbovlje že lahko najdete prijavnice in pravila za posamezne športne turnirje. Pohitite s prijavo, saj je število ekip omejeno.

Naj se igre pričnejo!

© 2015 Novičarski portal Sr(e)čno Trbovlje

Scroll to top