Mlada Olimpijada ’15 za vse športne navdušence Zasavja

Mlada olimpijada je največji rekreativni športni dogodek za mlade v Zasavju in združuje vse športne navdušence, ki traja od 13. junija do 20. junija 2015.

Mlado Olimpijado od leta 2012 prireja Mladinski center Trbovlje in zajema sklop športnih dogodkov, ki so organizirani na trboveljskih športnih površinah. Mlada Olimpijada je v osnovi namenjena mlajšim tekmovalcem, dobrodošli pa so tudi vsi drugi, ki se želijo preizkusiti v športnih igrah ali se udeležiti kakšnega turnirja. Glavni namen Mlade Olimpijade je promocija zdravega in športnega načina življenja v lokalnem okolju. Letos tako organiziramo tekmovanja v malem nogometu, košarki, odbojki, badmintonu ter namiznem tenisu, ostale aktivnosti pa so še tek, plezanje in Sk8aj s srcem.

V sklopu Mlade Olimpijade bodo potekale tudi spremljevalne aktivnosti, kot sta specialna in mini olimpijada, delavnica športnega komentiranja, pogovorni večer z dr. Andrejem Staretom, nastop navijačic GESŠ, predstavitev alternativnih športov ter zaključni koncert s skupinami RED FIVE POINT STAR BIG BAND, MOVEKNOWLEDGEMENT ter PRISMOJENI PROFESORJI BLUESA.

Vabljeni!

Urnik dejavnosti v okviru Mlade olimpijade 2015:

urnik

© 2015 Novičarski portal Sr(e)čno Trbovlje

Scroll to top