Misli športnega drugošolca

Počitnic je konec, zazvonil je šolski zvonec in dijaki smo se vrnili v šolske klopi. Vsi polni vtisov smo težko pričakali prvi dan.

Kot dijak 2. letnika športnega oddelka GESŠ Trbovlje lahko napišem le, da se je letos veliko lažje vrniti v šolske klopi, saj nismo več »fazani«. Nasledila nas je že druga generacija dijakov, ki se je vpisala v prvi letnik športnega oddelka. Moje izkušnje, in tudi izkušnje sošolcev, so pozitivne, tako da jih lahko predamo naprej novi generaciji. Tako kot za nas, dijake, kot tudi za profesorje, je bila to preizkušnja, da lahko šport in šolske obveznosti med seboj povežemo ter tako postanemo še boljši, saj smo po učnem uspehu in po športnih rezultatih dosegli zavidanja vredne rezultate. Profesorji nas pri naših dejavnostih podpirajo in zato ni težko kakšen dan malo dlje sedeti ob knjigah, zvezkih, saj je na koncu rezultat obojestranski. Res pa je, da se vsi najbolj veselimo športne vzgoje.
No, prvi šolski dnevi so za nami in polni prijetnih občutkov gremo novim zmagam naproti. Tudi novim dijakom športnega oddelka, kot tudi vsem ostalim, želim veliko uspehov in dobrega počutja v šoli!

© 2015 Novičarski portal Sr(e)čno Trbovlje

Scroll to top