Mini rokometaši na prvem mednarodnem turnirju v tujini

Najmlajši rokometaši RD Rudar so se v soboto, 22.04.2017, odpravili na svoj prvi mednarodni turnir v tujino. Tokrat so gostovali v Banja Luki (BiH), kjer je potekal 1. međunarodni turnir u mini rukometu – Banja Luka 2017, ki se je odvijal v sklopu občinskega praznika in naj bi v prihodnjih letih postal tradicionalen.

Na posebno povabilo organizatorja (Borac Banja Luka) so se najmlajši trboveljski rokometaši z veseljem odzvali vabilu. Turnir je potekal v treh starostnih kategorijah, in sicer letnika 2006, letnika 2007 in letnika 2008. RD Rudar je imel po eno ekipo v vsaki kategoriji, na turnir je odpotovalo 24 mini rokometašev.

Za ekipo letnika 2006 so na turnirju nastopali Drejc Berdnik, Domen Camplin, Daniel Dobravc, Ažbe Flere, Jernej Medvešek, Jaša Naglav, Lovro Koncilja in Andrej Mejač. Za ekipo letnika 2007 so na turnirju nastopali Haris Hekič, Matevž Vozelj, Domen Jerman, Maj Sevnik, Filip Keše, Daniel Haralovič in Svit Gajšek. Za ekipo letnika 2008 so na turnirju nastopali Tim Pintar, Marko Potrbin, Miha Potrbin, Ožbej Tomšič, Tjaž Dolinšek, Nace Koncilja, Malik Lemezovič, Ožbej Drobnič in Miha Keše. Pod strokovnim vodstvom Hermana Kolarja in Žige Raduloviča.

Turnir je bil uspešno zaključen, kjer so si najmlajši nabrali prve tovrstne izkušnje ter se družili tudi izven rokometnih igrišč. Srečno na naslednjem turnirju!

© 2015 Novičarski portal Sr(e)čno Trbovlje

Scroll to top