Mednarodne priložnosti zate…

Samo enkrat v življenju greš lahko za 5 mesecev na Finsko. Evropska prostovoljna služba ti omogoča da med februarjem in julijem preživiš pet “life changing” mesecev na Finskem na prostovoljnem delu v njihovem mladinskem centru. Stroški poti, bivanja, prehrana so pokriti, pa tudi žepnine je nekaj. Skratka ponudba velja samo za pogumne, ki imajo dosti ždenja doma… Če te zanima, piši na mct@mct.si.

 

unnamed

 

MLADINSKA IZMENJAVA: Teden dni v Romuniji, med 16. in 23. marcem, v družbi prijateljev iz različnih evropskih držav. Osrednja tema bodo “volitve”, na drugačen, zanimiv, sproščen in zabaven način bomo spoznavali zakaj je pravzaprav pomembno, da volimo in kako lahko spreminjamo družbeno okolje. Še posebej za tiste, ki so vam volitve “kr’ neki”. Če te zanima piši na mct@mct.si.

 

1

 

MLADINSKA IZMENJAVA: Spet Romunija, spet za teden dni  a tokrat kulinarično obarvana. Medkulturne razlike spoznavamo na način, da se učimo pripravljati hrano iz različnih evropskih okolij. Vsi, ki imate radi kulinariko in radi potujete vas v mesecu maju vabimo na teden dni dolgo pustolovščino. Prijave čimprej na mct@mct.si.

 

2

 

MLADINSKA IZMENJAVA: Med 13. in 20. februarjem gostimo izmenjavo v Trbovljah. Tema je socialno podjetništvo, skupaj z udeleženci iz Romunije, Italije in Portugalske se bomo na praktičen način preizkusili kako se “lotiti” pravega mednarodnega socialnega podjetja. Prijave na mct@mct.si.

 

3

 

MLADINSKA IZMENJAVA: V začetku maja gostimo mladinsko izmenjavo v Trbovljah. Skupaj z udeleženci iz različnih evropskih držav bomo Mestni park Trbovlje spremenili v pravo Pravljično deželi ter priredili pravljični festival. Prijave na mct@mct.si.

 

4

 

MLADINSKA IZMENJAVA: Teden dni na Finskem, od 21. – 29.3., osrednja tema izmenjave je multimedija. Če te zanima piši na mct@mct.si.

 

5

 

 

© 2015 Novičarski portal Sr(e)čno Trbovlje

Scroll to top