Medgeneracijsko učenje je zakon!

Znanje je naš največji in dragocen kapital, ki lahko znatno prispeva k polnemu in aktivnemu življenju v vseh življenjskih obdobjih. Tudi v februarju 2015 smo v Centru medgeneracijskega učenja Zasavje (CMU) zelo aktivni, krepimo prostovoljno delo ter prenašamo znanje iz starejših na mlajše in obratno.

Mentor Tomaž je za vse mlade in mlade po srcu pripravil brezplačno delavnico, ki bo 9. februarja 2015, ob 10.00 v učilnici ZLU Trbovlje, Trg svobode 11 a (DD Trbovlje). Spoznali boste, kako se lahko hitro in enostavno naučite nemščine s pomočjo uporabnih spletnih povezav. Računalniška delavnica z naslovom Stric Google-gremo varno na splet, pa bo 19. februarja ob 17.00 v prostorih OŠ TČ Trbovlje. Tudi ta je za občane brezplačna.

Na vseh delavnicah in predavanjih, ki jih Zasavska ljudska univerza organizira v okviru projekta medgeneracijsko učenje je udeležba odlična. Zasavčani so pokazali izjemno zanimanje za tovrstno učenje in povezovanje. Vedno znova so navdušeni nad kvalitetnimi in zanimivimi aktivnostmi, radi pohvalijo naše mentorje Tomaža, Roka in Dušana. Spremljajte našo spletno stran, kjer boste zagotovo vsak mesec našli nekaj zase.

© 2015 Novičarski portal Sr(e)čno Trbovlje

Scroll to top