MCT pridobil sredstva za povečanje zaposljivosti mladih

V Mladinskem centru Trbovlje so s strani Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport RS prejeli odločbo, da so odobrili sredstva za njihov projekt Ključ v skupni vrednosti 185.132 EUR.

 

Skupaj s partnerji, posamezniki in podjetniki so v močni konkurenci prijaviteljev pridobili pomembna sredstva, ki so usmerjena v osnovni namen projekta, ki je večanje zaposljivosti mladih v Zasavski in Savinski regiji v prihodnjih dveh letih. Projekt so oblikovali skupaj s partnerji Regionalna razvojna agencija Zasavje, Mladinski center Zagorje, Katapult, Šmocl Laško in Regionalna agencija Kozjansko.

 

Direktorica MCT je med drugim zapisala: “Ob tem se želim zahvaliti za dolgoletno podporo Občine Trbovlje, brez katere takšnih in vseh preteklih projektov, ne bi bilo. Z dobrim sodelovanjem uspemo odpirati nove priložnosti za mlade v Trbovljah.”

 

Takšnih vesti se lahko samo veselimo. Čestitke za uspeh in hvala Mladinskemu centru Trbovlje za vse dobro delo, ki ga opravlja z mladimi in za mlade! Občina Trbovlje bo z veseljem in ponosom tudi v prihodnje MCT-ju nudila vso podporo in pomoč.

© 2015 Novičarski portal Sr(e)čno Trbovlje

Scroll to top