Letos podeljene tri nagrade za zaključna dela

Občina Trbovlje je tudi letos podelila nagrade diplomantom za uspešno opravljena zaključna dela na prvi, drugi ali tretji stopnji študijskih programov. Namen nagrajevanja je spodbujanje študentov, da pri izbiri tematike zaključnih del vključijo vsebine, ki so gospodarsko, zgodovinsko, politično ali kako drugače povezane z Občino Trbovlje.

Letos so bila nagrajena tri zaključna dela, in sicer magistrsko delo na temo Šport skozi objave v Zasavskem tedniku; diplomsko delo z naslovom Izkušnje strokovnih delavk pri oskrbi ljudi z demenco v Zasavju ter diplomsko delo z naslovom dela Vrednotenje učinkovitosti komunalne čistilne naprave.

Denarne nagrade so določene glede na stopnjo študijskega programa. Za nagrajeno diplomsko delo diplomant prejme 400 evrov, za magistrsko 500 evrov in za doktorsko disertacijo oziroma za tretjo stopnjo zaključenega študijskega programa 600 evrov bruto.

Vsa tri nagrajena zaključna dela je Občina Trbovlje že predala Knjižnici Toneta Seliškarja Trbovlje, kjer jih lahko prelistate oziroma preberete.

Iskrene čestitke vsem trem diplomantom, ki so za svoja zaključna dela prejeli nagrado.

© 2015 Novičarski portal Sr(e)čno Trbovlje

Scroll to top