Le z drugimi smo

Vabimo vas, da se udeležite regijskega usposabljanja v Trbovljah, na katerem bo potekalo izobraževanje programa »Le z drugimi smo«, ki ga izvajajo sodelavci ZRC SAZU in Pedagoškega inštituta z zunanjimi sodelavci. Kotizacije za izobraževanje ni.

Program »Le z drugimi smo« poteka v okviru projekta »Krepitev socialnih in državljanskih kompetenc strokovnih delavcev«, ki ga financirata Evropski socialni sklad in Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport Republike Slovenije. Program je namenjen usposabljanju strokovnih delavcev v vzgoji in izobraževanju na področju spoštovanja različnosti in oblikovanja strpnih medosebnih odnosov v šoli.

Usposabljanje »Le z drugimi smo« bo potekalo v ponedeljek in torek, 28. in 29. avgusta 2017 (7.30–15.45, 8.00–15.45) v prostorih Delavskega doma Trbovlje, Trg svobode 11a, 1420 Trbovlje (v soorganizaciji z OŠ Ivana Cankarja Trbovlje).

Prijava je možna preko sistema Katis: https://lim3.mss.edus.si/Katis/Uvodna.aspx
(Seminarje lahko poiščite pod ključnimi besedami “Trbovlje”, “regijsko” ali pod ključnimi besedami imena posameznega seminarja – npr. “vključevanje”, “toleranca” ipd.)

V kolikor bi vsebina in izobraževanje zanimala katerega od vaših kolegov, vas naprošamo, da jim to vabilo posredujete. Dodatne informacije so možne na: info@lezdrugimismo.si

Vljudno vabljeni!

© 2015 Novičarski portal Sr(e)čno Trbovlje

Scroll to top