Konferenca o čezmejnem poslovanju – prijavite se!

Evropska komisija in Gospodarska zbornica Slovenije vas vabita, da se udeležite Konference o čezmejnem poslovanju, ki bo v četrtek 12. decembra 2013 na Gospodarski zbornici Slovenije v Ljubljani.

Ta enodnevna BREZPLAČNA konferenca, ki jo organizira Generalni direktorat za podjetništvo in industrijo Evropske komisije, je del serije nacionalnih dogodkov, katerih namen je pomagati in seznaniti MSP z možnostmi, ki so jim na razpolago za uspešno upravljanje čezmejnih terjatev in izterjavo čezmejnih plačil z namenom doseči večjo poslovno učinkovitost in konkurenčnost.

RAD BI SE PRIJAVIL!

Z namenom spodbuditi MSP k še večjemu poslovanju na EU trgih in iskanju priložnosti, Evropska komisija prireja serijo seminarjev po celi Evropi v zvezi čezmejnim upravljanjem terjatev. Kampanja je pripravljena v kontekstu pilotnega projekta »Hitra in učinkovita izterjava terjatev s strani MSP pri čezmejnem poslovanju«, ki ga financira Evropska unija.

Obiščite spletno stran Evropske komisije, kjer boste našli program konference in imeli možnost prebrati večjezični praktični priročnik na temo upravljanja s terjatvami.

Rok za prijave: petek, 6. december 2013

Vaše ime in organizacija bosta objavljena v uradnem seznamu udeležencev konference.

To vabilo lahko pošljete komurkoli, ki bi bil zainteresiran za obisk brezplačne konference na temo čezmejnega poslovanja in upravljanja s terjatvami.

Če boste imeli kakršna koli dodatna vprašanja nas lahko vedno kontaktirate,

Veselimo se srečanja z vami 12. decembra 2013!

 

Z odličnimi pozdravi,

Konferenčna pisarna

credit-and-claims-seminars@iservice-europa.eu

V imenu Evropske komisije

Generalni direktorat za podjetništvo in industrijo

 

 

© 2015 Novičarski portal Sr(e)čno Trbovlje

Scroll to top