Kombinatke navdušile!

Stoječe ovacije, z izrednim občutkom odpete pesmi, veselje … Vsega tega so bili obiskovalci in obiskovalke v soboto, 14. aprila 2012, deležni v dvorani Delavskega doma Trbovlje (DDT).

Kombinatke so s svojim nastopom navdušile vse prisotne! Gre za zbor, skupino deklet, ki so se na dan upora, 27. aprila 2008, zbrale na ustanovni skupščini v ljubljanskem Rogu in sklenile, da bodo prepevale pesmi upora z vsega sveta. Ideja o takšni pevski skupini se je rodila mesec dni prej, na dekliščini ene izmed njihovih članic.

Predsednica Združenja borcev za vrednote NOB Trbovlje, Mari Govejšek, je po prireditvi dejala: 

Koncert uspel. Hvala Delavskemu domu Trbovlje, da je povabil Kombinatke v Trbovlje. Tisti, ki smo jih že slišali smo si želeli njihovega prepevanja v živo v Trbovljah. Vsebina pesmi ni samo spomin na preteklost, ampak je popolna sedanjost. Hvala Delavski dom, hvala Kombionatke.” Podobnega mnenja so bili tudi ostali obiskovalci.

Tudi Kombinatke so bile navdušene nad Trboveljsko publiko, zato so jih s pesmijo ali dvema razveselile po koncertu na druženju v avli DDT ob kozarčku žlahtnega.

content_kombinatke1

 

© 2015 Novičarski portal Sr(e)čno Trbovlje

Scroll to top