Knapi premagali Kolpo!

Ekipa Rudarja je prikazala zelo dobro in srčno igro ter povsem zasluženo z minimalno zmago premagala ekipo Kolpa. Knapi so bili skozi celotno srečanje boljši nasprotnik in s pomočjo domačih navijačev v drugem polčasu, po nešteto priložnostih, z zadetkom Berića premagali neugodnega nasprotnika.

Že po sami postavitvi igralcev na igrišču se je lahko videlo, da bo ekipa Rudarja napadala z vsemi razpoložljivimi silami, saj je trener Hrovatič tekmo začel s tremi napadalci. Takoj na začetku tekme je imel zelo lepo priložnost za zadetek Lamovšek , vendar mu ni uspelo premagati odličnega vratarja gostov. Priložnosti Rudarja so se do konca polčasa kar lepo vrstile, ampak vsakič je bil bolj uspešen vratar gostov Ivec , ki je bil po mnenju večine gledalcev na tekmi vsekakor najboljši igralec te tekme. Do konca polčasa je imel svoje priložnosti tudi Miloševič , vendar knapom nikakor ni uspelo zadeti za vodstvo. Kolpa pa je bila praktično brez pravih priložnosti.

V drugi polčas so knapi krenili še bolj odločno in ponovno napadali ter imeli lepe priložnosti za zadetek. Žoga pa ni in ni želela v nasprotnikovo mrežo, vse do 76. minute, ko je po zelo lepi podaji Ibrahimovića za knape končno zadel odlični Berić in tako povzročil veliko veselje na domači tribuni. Do tega zadetka je imela ekipa Rudarja zelo veliko priložnosti, tako da je ta zadetek povzročil še toliko več veselja domači ekipi in vsem navijačem Rudarja. Do konca srečanja so imeli igralci Rudarja še nekaj priložnosti, prav tako pa je obramba Rudarja delovala zelo zanesljivo in tako gostom ni pustila, da bi jim uspelo presenečenje. Na tekmi so za atraktivno in glasno navijaje poskrbeli navijači s Kamnite in tako ekipi ponovno zelo pomagali na poti do nove zmage.

Ekipa Rudarja naslednje srečanje igra v gosteh, proti ekipi iz Črnuč . Tekma je na sporedu v soboto, 26.5.2012 ob 17.30 v Črnučah. Ekipa Rudarja trenutno zaseda drugo mesto na lestvici in za Kresnicami zaostaja za vsega dve točki. Tako, da je zmaga v gosteh nujno potrebna in samo s skupnimi močmi na lahko to ponovno uspe. Vse ljubitelje trboveljskega nogometa vabimo, da podprejo naše nogometaše v Črnučah, ker samo skupaj nam bo uspelo!

Za Rudarja so igrali: Martinčič Matej (V), Marijan Primož (K), Kolar Žan (73′ Ibrahimović Armin), Ogrič Sašo, Brečko Jure, Ristić Vukašin, Berič Aleksandar Sandro, Lamovšek Rok (53′ Šišić Abdulah), Miloševič Siniša (64′ Jerše Klemen), Berger Jan (72′ Jurič Antonio), Memišević Damir

Strelec: Berič Aleksandar Sandro (76′)

Avtor: Tomaž Radič

© 2015 Novičarski portal Sr(e)čno Trbovlje

Scroll to top