Kljub igralcu manj Rudar zasluženo do točke

Ekipi Rudarja je na domačem igrišču uspelo osvojiti točko, kljub temu, da je sodnik že v 8. minuti po nepremišljeni reakciji izključil  Sotenška . To je vsekakor zelo vplivalo na potek srečanja.

NK Rudar Trbovlje : AH Mas Tech 0:0 (0:0)

stadion Rudar, 6. 4. 2013 ob 17:00

gledalcev: 200

NK Rudar Trbovlje:  Ivačič Aljaž (V), Laznik Žiga, Jurić Antonio (88′ Marijan Primož), Karamarković Nebojša, Klančar Peter, Drnovšek Rok, Sotenšek Marko, Holešek Jan, Berger Jan (77′ Laznik Jure), Memišević Damir (K) (89′ Ristić Vukašin), Brečko Jure

Izključeni:  Sotenšek Marko (8′)

 

Ekipi Rudarja je na domačem igrišču uspelo osvojiti točko, kljub temu, da je sodnik že v 8. minuti po nepremišljeni reakciji izključil  Sotenška . To je vsekakor zelo vplivalo na potek srečanja. Sodniška trojica je kar nekajkrat s svojimi odločitvami na tekmi v slabo voljo spravila domače gledalce. Domači igralci so bili kljub igralcu manj skozi celotno srečanje boljši nasprotnik in so si priigrali tudi več priložnosti za zadetek. Še najbližje zadetku za vodstvo Rudarja je bil v prvem polčasu  Berger , ko se je po lepi podaji kapetana  Memiševića  znašel sam pred nasprotnikovem vratarju, vendar pri tem ni bil uspešen. V nadaljevanju pa je imela domača ekipa še nekaj priložnosti za zadetek, med drugimi si je tudi  Karamarković priigral lepo priložnost, vendar pa je pri zaključnem strelu le za malo zgrešil nasprotnikova vrata. Proti koncu srečanja so imeli pobudo na igrišču gostje, vendar je domača obramba ponovno delovala zelo disciplinirano in borbeno, ter tako ni dovolila nobenih presenečenj. Prav tako iz tekme v tekmo kaže vse boljše predstave tudi domači vratar  Ivačič , ki je v izjemni formi. Domači igralci so na tekmi prikazali izjemno borbo in pa tudi željo po pozitivnem rezultatu, za kar si zaslužijo vse pohvale. Ekipa Rudarja je dokazala, da se lahko kosa tudi z najboljšimi ekipami v prvenstvu. Vse pohvale pa si zaslužijo tudi navijači na Kamniti, ki so zopet glasno vzpodbujali domačo ekipo.

Knape čaka naslednja prvenstvena tekma že v sredo,  10. 4. 2013  ob  17. uri , ko ekipa odhaja na gostovanje v  Kamnik . V kolikor bo ekipa prikazala podobno predstavo in odnos kot na zadnjih treh tekmah, potem se lahko nadejamo novim točkam tudi v Kamniku.

NK Rudar Trbovlje

© 2015 Novičarski portal Sr(e)čno Trbovlje

Scroll to top