KARATE – URŠA HABERL V DUBAJ NA ČLANSKO SVETOVNO PRVENSTVO

Od 16. do 21. novembra bo v Dubaju v Združenih arabskih emiratih potekalo Svetovno prvenstvo za člane in članice v karateju in para-karateju. V posamezni kategoriji lahko državo zastopa samo en tekmovalec, tako da se bodo med seboj pomerili res najboljši karateisti sveta. V Dubaju bo nastopilo 1054 tekmovalk in tekmovalcev iz 117 držav, med njimi bo tudi pet slovenskih tekmovalcev.

Mesto v reprezentanci si je s svojimi rezultati zagotovila tudi članica našega kluba Urša Haberl v športnih borbah do 50 kilogramov, kjer bo nastopilo 53 tekmovalk iz prav toliko držav. Njena kategorija bo na sporedu v sredo, 17. novembra. Urša bo nastopila tudi v ekipnem delu športnih borb, kjer bodo naše reprezentantke stopile na tatami v četrtek, 18. novembra.

Kvalitetni treningi vlivajo slovenskim reprezentantom optimizem pred srečanjem najboljših karateistov sveta. V klubu verjamemo, da bo Urša kvalitetno zastopala slovenski in posledično tudi trboveljski karate na njenem prvem članskem svetovnem prvenstvu.

 

Jernej Simerl, tajnik kluba

 

© 2015 Novičarski portal Sr(e)čno Trbovlje

Scroll to top