KARATE: TRBOVELJČANOM DEVET MEDALJ NA POKALU NESTLA ŽGANKA V VELENJU

V nedeljo, 2. februarja, je Karate klub Tiger Velenje organiziral 15. Mednarodni karate turnir “Pokal Nestla Žganka”. Naš klub so na tekmovanju zastopali: Nikita Peklar, Simona Češarek, Lara Salkič, Anja Laharnar, Laura Božjak, Daniel Haralovič, Lan Vozel in Ažbe Gorjup. Vodil jih je trener Edin Salkič, ki je ponovno uspešno nastopil tudi kot tekmovalec. Vlogo sodnika sta opravljala Sabina Suljič in Živojin Babič.

Prvo so nastopil kataši. Dekleta so poskrbela za štiri medalje, in sicer bronasto Simona Češarek pri kadetinjah, bronasta je bila tudi Anja Laharnar pri članicah ter Laura Božjak, ki je osvojila srebrni medalji tako pri mladinkah kot pri članicah. Za peto medaljo v katah so zaslužni mlajši kadeti v katah ekipno, ki so v sestavi Ažbe Gorjup, Daniel Haralovič in Lan Vozel osvojili zlato medaljo.

V športnih borbah so naši tekmovalci osvojili še štiri medalje. Pri deklicah do 40 kilogramov je Nikita Peklar zasedla tretje mesto. Stopničko višje je stopil Daniel Haralovič pri dečkih do 40 kilogramov. Kot zadnji je nastopil trener Edin Salkič, ki je zlati medalji pri veteranih dodal še nastop v kategoriji članov do 75 kilogramov in osvojil srebrno medaljo.

Ta vikend čaka pet naših tekmovalcev nastop na Evropskem prvenstvu za kadete, mladince in mlajše člane, ki bo potekal od petka do nedelje v Budimpešti.

REZULTATI:

 

KATE:

Kadetinje:

  1. mesto: Simona ČEŠAREK

Mladinke:

  1. mesto: Laura BOŽJAK

Članice:

  1. mesto: Laura BOŽJAK
  2. mesto: Anja LAHARNAR

KATE EKIPNO:

Mlajši kadeti:

  1. mesto: TRBOVLJE (Ažbe GORJUP, Daniel HARALOVIČ in Lan VOZEL)

ŠPORTNE BORBE

Deklice do 40 kg:
3. mesto: Nikita PEKLAR

Dečki do 40 kg:

  1. mesto: Daniel HARALOVIČ

Člani do 75 kg:

  1. mesto: Edin SALKIČ

Veterani absolutno:

  1. mesto: Edin SALKIČ

 

Jernej Simerl,  tajnik kluba

© 2015 Novičarski portal Sr(e)čno Trbovlje

Scroll to top