Karate: Trboveljčanom 12 medalj na 3. pokalni tekmi Karate zveze Slovenije

V soboto, 8. oktobra, je Karate zveza Slovenije v sodelovanju s tehničnim organizatorjem Karate klubom Šenčur, organizirala letošnjo 3. Pokalno tekmo KZS.

Za Karate klub Trbovlje so nastopili: Lara Dolanc, Lučka Jazbec, Emma Kastelic, Lana Herman, Zoja Jug, Nikita Peklar, Eva Kolander, Vita Audič, Gloria Žagar, Anja Laharnar, Arman Hozanovič, Anej Hrušovar, Tian Ovnič, Lars Zorko, Klemen Bizjak, Borče Georgiev, Nik Mrgole, Enej Drnovšek, Daniel Haralovič, Lan Vozel, Jure Krajnc, Mark Robek, Aljaž Hvala, Denis Šehič in Marko Markuljevič. Vodili so jih trenerji Patricija Bukovinski, Blaž Hribovšek in Miha Kovačič.

Naši tekmovalci so osvojili 12 medalj, od tega 2 zlati, 4 srebrne in 6 bronastih. Zmagovalci 3. Pokalne tekme Karate zveze Slovenije so postali Denis Šehič pri mladincih do 61 kilogramov in kadeti v katah ekipno, ki so nastopili v postavi Borče Georgiev, Lan Vozel in Klemen Bizjak.

Na drugo mesto so se uvrstili Lan Vozel pri kadetih do 57 kilogramov, mladinki Vita Audič do 53 kilogramov in Eva Kolander do 59 kilogramov ter mlajši kadeti v katah ekipno, in sicer v sestavi Anej Hrušovar, Lars Zorko in Tian Ovnič. Bronaste medalje so osvojili Arman Hozanovič v katah pri malčkih, Enej Drnovšek pri kadetih do 52 kilogramov, mladinca Mark Robek v kategoriji do 61 kilogramov in Jure Krajnc do 68 kilogramov in ekipa mlajših kadetinj v katah ekipno, in sicer v sestavi Emma Kastelic, Lara Dolanc in Lučka Jazbec.

Jernej Simerl,
tajnik kluba

© 2015 Novičarski portal Sr(e)čno Trbovlje

Scroll to top