KARATE: TRBOVELJČANI TRETJI MED 134 KLUBI NA ODPRTEM PRVENSTVU LJUBLJANE

 

 

V soboto, 16. novembra, je v naši prestolnici potekal mednarodni karate turnir “Ljubljana Open 2019«. Na tekmovanju je nastopilo 769 tekmovalk in tekmovalcev iz 134 klubov iz 14 držav. Iz našega kluba so se tekmovanja v Ljubljani udeležili: Urša in Barbara Haberl, Denis Šehič, Marko in Uroš Markuljevič, Kenan in Alen Isakovič, Ervin Salkič in Domen Zidar. Vodila sta jih trenerja Miha Kovačič in Edin Salkič. Vlogo sodnikov sta opravljala Alenka Paternoster in Živojin Babič.

 

Vseh 11 medalj je bilo osvojenih v športnih borbah. Zmagovalci Odprtega prvenstva v Ljubljani so postali Urša Haberl v dveh kategorijah, pri mlajših članicah in članicah do 50 kilogramov, Barbara Haberl pri mlajših članicah do 55 kilogramov in trener Edin Salkič, ki se je pomeril v športnih borbah veteranov nad 35 let v absolutni kategoriji. Srebrne medalje so osvojili Kenan Isakovič pri kadetih do 57 kilogramov, Alen Isakovič pri mladincih do 76 kilogramov, Domen Zidar pri članih do 67 kilogramov in Barbara Haberl pri članicah do 55 kilogramov. Na tretjem mestu so končali Denis Šehič pri kadetih do 52 kilogramov, Uroš Markuljevič pri kadetih do 70 kilogramov in Barbara Haberl pri članicah v absolutni kategoriji. V skupnem seštevku so Trboveljčani zasedli tretje mesto med 134 udeleženimi klubi, za kar gre čestitka prav vsem nastopajočim tekmovalcem ter obema trenerjema.

 

Za Trboveljčane ni počitka, saj jih že v soboto čaka Državno prvenstvo do 21 let ter vikend kasneje organizacija že 47. Mednarodnega karate turnirja »Trbovlje Open 2019« na katerem se tudi tokrat pričakuje več kot 500 tekmovalcev iz 10 držav.

 

 

 

REZULTATI:

 

ŠPORTNE BORBE:

Kadeti do 52 kg:

 1. 3. mesto: Denis ŠEHIČ

Kadeti do 57 kg:

 1. 2. mesto: Kenan ISAKOVIČ

Kadeti do 70 kg:

 1. 3. mesto: Uroš MARKULJEVIČ

Mladinci do 76 kg:

 1. 2. mesto: Alen ISAKOVIČ

Mlajše članice do 50 kg:

 1. 1. mesto: Urša HABERL

Mlajše članice do 55 kg:

 1. mesto: Barbara HABERL

Članice do 50 kg:

 1. 1. mesto: Urša HABERL

Članice do 55 kg:

 1. 2. mesto: Barbara HABERL

Članice OPEN (Absolutno):

 1. 3. mesto: Barbara HABERL

Člani do 67 kg:

 1. 2. mesto: Domen ZIDAR

Veterani nad 35 let (Absolutno):

 1. mesto: Edin SALKIČ

 

 

 

                                                                                               Jernej Simerl

                                                                                               Tajnik klub

© 2015 Novičarski portal Sr(e)čno Trbovlje

Scroll to top