KARATE – TRBOVELJČANI MED PREJEMNIKI PRIZNANJ NA PRIREDITVI KARATEIST LETA 2019

Karate zveza Slovenije je v sredo, 19. februarja, v Laškem priredila slavnostno prireditev »Naj karateist 2019«, kjer so bili med prejemniki priznanj ponovno tudi trboveljski karateisti. Najuspešnejša mlajša članica preteklega leta je postala Urša Haberl, drugo mesto je pripadlo njeni sestri Barbari, ki je osvojila tudi tretje mesto pri članicah. Na nehvaležnem četrtem mestu v skupnem seštevku tekmovanj za leto 2019 so končali Urša Haberl pri članicah, Kenan Isakovič pri kadetih in Domen Zidar pri članih.

Med 66 slovenskimi klubi, kjer se seštevajo rezultati z uradnih državnih in mednarodnih tekmovanj, število registriranih tekmovalcev, licenciranih trenerjev in sodnikov ter organizacije tekmovanj je Karate klub Trbovlje osvojil tretje mesto.

Na prireditvi v Laškem so bila podeljena tudi priznanja za Pokal Slovenije 2019, kjer je Cristina Korpar Žveglič osvojila prvo mesto pri mlajših kadetinjah, tako v športnih borbah kot skupnem seštevku kat in borb. Zmagovalci Pokala 2019 sta postali tudi ekipi malčkov in kadetov v katah ekipno. Rok Lopan je prejel diplomo za naziv Strokovni delavec v športu 1, ki ga je uspešno opravil konec lanskega leta.

NAJ KARATEIST 2019:

 

Ml. članice:
1. mesto – Urša HABERL

2.mesto – Barbara HABERL

Članice:
3. mesto – Barbara HABERL

NAJ KLUB LETA 2019:

3.mesto – KARATE KLUB TRBOVLJE

 

“POKAL SLOVENIJE 2019”:

1. mesto – Cristina KORPAR ŽVEGLIČ (Mlajše kadetinje – borbe + skupno)

1.mesto – KK TRBOVLJE – Kate ekipno malčki in kadeti

 

Jernej Simerl, tajnik kluba

© 2015 Novičarski portal Sr(e)čno Trbovlje

Scroll to top