Kako do električnega kolesa v Trbovljah?

Bi imeli električno kolo? Ste že izpolnili anketo?

Občina Trbovlje pripravlja Celostno prometno strategijo (CPS). To je dokument, ki bo podlaga za pridobivanje sredstev za izvedbo posameznih ukrepov s področja trajnostne mobilnosti. Izvajanje ukrepov, ki jih bo določala CPS, bo imelo vpliv na vaše življenje in mobilnost, zato je izjemnega pomena, da sodelujete pri njeni pripravi.

Prvi korak v pripravi Celostne prometne strategije (CPS), je temeljita analiza obstoječega stanja. Če želite, da bi ta vključevala tudi vaše poglede in ocene, sodelujte z nami in izpolnite anketo. Izpolnjeni podatki bodo skupaj z drugimi obravnavani in vključeni v pripravo celovite analize stanja prometa in mobilnosti v občini. S tem dejanjem boste pomembno prispevali k temu, da bo analiza stanja kakovostnejša in bo vključevala različne vidike, ki jih brez vašega sodelovanja mogoče ne bi.
Zato vas vabimo, da sodelujete v anketi, ki smo jo pripravili ter odgovorite na nekaj kratkih vprašanj o vaših potovalnih navadah in o zadovoljstvu z ureditvijo prometa v Občini Trbovlje. Izpolnjevanje ankete vam bo vzelo največ 15 minut časa.

Spletna anketa je dosegljiva na tem naslovu: http://88.200.33.40/LimeSurvey/index.php/542528.
Analogna anketa pa je dosegljiva na ključnih mestih v občini Trbovlje – to je v občinski stavbi, Zdravstvenemu domu Trbovlje, Knjižnici Toneta Seliškarja Trbovlje, Domu upokojencev Franca Salamona, tajništvu Društva upokojencev Trbovlje, kavarni Delavskega doma in kavarni Mladinskega centra. Na teh mestih so pripravljene tudi skrinjice za oddajo ankete. Izpolnjeno anketo lahko tudi pošljete na naslov Občina Trbovlje, Mestni trg 4, 1420 Trbovlje, s pripisom »anketa CPS«.

Izpolnjeno anketo oddajte do 15. 9. 2016 in sodelujete v nagradnem žrebanju za privlačno nagrado: električno kolo.

© 2015 Novičarski portal Sr(e)čno Trbovlje

Scroll to top