Javni razpis za zaposlovanje in pridobivanje dodatnih znanj za brezposelne mlade v kulturi

Javni sklad Republike Slovenije za kulturne dejavnosti je objavil Javni razpis v okviru izbora operacije pridobivanja dodatnih znanj za mlade na področju kulturnih dejavnosti.

V okviru javnega razpisa bodo lahko delodajalci dobili subvencije (v višini 5.000 evrov) za zaposlitev brezposelnega mladega do vključenega 29. leta starosti na področju kulturnih dejavnosti. Prijavijo se lahko ljubiteljska kulturna društva, vrtci, osnovne in srednje šole, javni in zasebni zavodi, ki delujejo na področju kulture, muzeji, knjižnice …

Hkrati pa so del javnega razpisa tudi dopolnilna izobraževanja za delo in zaposlovanje v kulturi v okviru različnih izobraževalnih modulov (gledališče, lutke, ples, literarna dejavnost, likovna dejavnost, upravljanje in organizacija v kulturi ipd.). Prijavijo se lahko mladi do vključenega 29. leta starosti, ki jih zanima delo v kulturi.

Rok za prijavo je 26. oktober 2020.

Več informacij je na voljo na spletni strani JSKD – https://www.jskd.si/financiranje/ess/uvod.htm ali na telefonski številki (01) 24 10 510 oziroma na elektronski pošti ess.razpisi@jsk.si.

© 2015 Novičarski portal Sr(e)čno Trbovlje

Scroll to top