Javni pogovor: Trbovlje v Evropi – prihodnost izobraževanja in kulture

Javni pogovor je namenjen razpravi o kulturi in izobraževanju in njunem stanju v občini Trbovlje. Dogodek organizirajo Občina Trbovlje, Knjižnica Toneta Seliškarja Trbovlje, Zavod za kulturo Delavski dom Trbovlje, Zasavska ljudska univerza ter Zavod za mladino in šport Trbovlje.

Predstavniki lokalnih institucij z omenjenih področij (izobraževanje in kultura) bodo v dialogu s članico Evropskega parlamenta Tanjo Fajon in članico Evropskega odbora regij Jasno Gabrič ter lokalno skupnostjo spregovorili o trenutnem stanju na izpostavljenih področjih, priložnostih, ki jih zaznajo ter pomoči, ki jo potrebujejo ali pogrešajo – oboje s strani Evropske unije.

Zainteresirana javnost bo lahko pogovoru prisostvovala “v živo” ali z vključitvijo “na daljavo”, preko Zoom-a ter se v pogovor vključila z lastnimi mnenji in predlogi. Pogovor se bo v celoti “v živo” prenašal preko spletnih strani organizatorjev. Vse predstavitve, ideje in predlogi bodo posredovani Evropskemu komiteju regij in uporabljeni pri nadaljnjem načrtovanju razvoja področij kulture in izobraževanja v občini Trbovlje.

Prosimo, da se na Javni pogovor V ŽIVO prijavite preko spodnje povezave.

Vse, ki bi želeli sodelovati NA DALJAVO (po spletu), pa prosimo, da to sporočite na info@vgc-zasavje.si ali na številko 068 613 954.
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe6gLJwr13m71CWFzlnKHJdwuNbw-lrPhgggskiuKqAIw2Ddw/viewform

© 2015 Novičarski portal Sr(e)čno Trbovlje

Scroll to top