Jamatlon 2016

Julija nekatere že vleče na morje, drugi se z njega že vračajo. Mi pa vam spet ponujamo dobrodošlo osvežitev v rudniku. Organizatorji iz Zasavskega tednika in spletna strani Zasavc.net ter v sodelovanju z RTH bodo že petič popeljali v Rudnik Trbovlje-Hrastnik udeležence adrenalinske preizkušnje, ki smo ji nadeli ime Jamatlon. Tokrat bomo s prireditvijo počastili tudi praznik rudarjev, 3. julij.

Vabimo Vas torej, da v soboto, 2. julija 2016, ne čepite doma. Pridružite se jamatloncem, povabite na prireditev svoje prijatelje in znance. Jamatlon vzpodbuja prijateljstvo, tovarištvo, ekipni duh. Rudarji brez tovarištva v jami ne bi preživeli, jamatlonci s tovarištvom lažje premagujejo ovire in se spopadejo celo z najbolj strašnim Perkmandeljcem na svetu.

Prireditev se bo pričela v prostorih rudnika v Hrastniku. Na njej lahko sodelujejo le ekipe, ki štejejo od 2 do 5 članov.

Prej se prijavite, cenejša je prijava. Do 15. maja 2016 znaša prijavnina samo 18 evrov na člana ekipe, do 1. junija 2016 je prijavnina vredna 23 evrov na člana. Skrajni rok za prijavo je 15. junij 2016, prijavnina bo zadnjih 15 dni znašala 28 evrov na člana ekipe.

Udeleženci bodo poleg majic, knapovske malice in vode v vrečkah dobili še drobna darila.

Organizator si pridružuje pravico, da prijave zaradi zadostnega števila prijav zapre tudi prej.

Več informacij dobite na: www.jamatlon.si

Dragi jamatlonci, še to. Čaka vas nekaj zanimivih novosti v obliki ovir. Posredujte prosimo, tudi tistim, ki bi jih preizkušnja zanimala.
Srečno!

jamatlon-banner

© 2015 Novičarski portal Sr(e)čno Trbovlje

Scroll to top