“Izzivalec ulice” prihaja 17. novembra v Trbovlje

Izvajalce vseslovenskega družbeno odgovornega programa Ne-odvisen.si smo v Trbovljah gostili že dvakrat, in sicer leta 2012 in letos. Namen njihovih dnevnih in večernih dogodkov je osveščati o vseh pasteh različnih vrst zasvojenosti.

 

Svoj program so nadgradili z večernim dogodkom Izzivalec ulice, ki bo v Trbovljah 17. novembra ob 19. uri v Delavskem domu Trbovlje. Izvajalec s praktičnimi primeri in strokovnimi tematskimi videoprispevki slušatelju razkriva in omogoča prepoznavo različnih pasti zasvojenosti ter delovanja »ulice«, kjer se mladi najpogosteje sestajajo in lahko tudi soustvarjajo nepreverjene informacije, ki so mestoma zavajajoče ali celo neresnične.Vsebina obravnava resne in pereče teme, ki bi jih moral poznati vsak odrasel. Prav zato je namenjena samo polnoletnim osebam.

Dogodek »Izzivalec ulice« v ospredje izpostavi dejstva, ki jih mora slišati vsak odrasel, še posebej starši. Današnji čas zelo spretno manipulira s posamezniki, kar posledično ustvarja različne oblike zasvojenosti.
Več o projektih si lahko ogledate na www.ne-odvisen.si in Facebooku www.facebook.com/ne.odvisen.si/
Vabljeni!

 

izzivalec_letak

© 2015 Novičarski portal Sr(e)čno Trbovlje

Scroll to top