Izenačen rezultat v gosteh

Za Rudarja so igrali: Martinčič Matej (V), Cvjetič Dejan (49′ Laznik Žiga), Ogrič Sašo, Mrvoljak Amel,  Brečko  Jure, Ristić Vukašin, Berič Aleksandar Sandro (51′ Rizvić Mirza) (80′ Ibrahimović Armin), Holešek Jan (56′ Jurič Antonio), Berger Jan, Memišević Damir (K), Laznik Jure (49′ Jerše Klemen)

Strelci: Brečko Jure (12′), Ogrič Sašo (27′) in Ristić Vukašin (30′)

Ekipa Rudarja je po odlični igri v prvem polčasu in prejetem zadetku v zadnji minuti srečanja na gostovanju osvojila le točko, saj je imela že po koncu prvega polčasa kar dva zadetka prednosti. Tako bo o naslovu prvaka in napredovanju v 3. ligo odločala zadnja tekma, ki jo morajo knapi dobiti.

V prvem polčasu so igralci Rudarja prikazali odlično igro in povsem nadigrali nasprotnika. Že v 12. minuti je z glavo lepo zadel Brečko. Nato je v 20. minuti domačinom po napaki Rudarjeve obrambe uspelo izenačiti. Vendar pa knapi niso popuščali in so še naprej napadali ter si želeli zadeti za novo vodstvo. V 27. minuti je z lepim zadetkom iz razdalje prednost ponovno povišal Ogrič, le tri minute za tem pa je z lepe  razdalje zadel tudi Ristić. Tako so knapi ob polčasu tekme vodili z 3:1.

Nato pa je trener Hrovatičv nadaljevanju opravil kar nekaj menjav, ki pa se v nadaljevanju niso izkazale za pravilne. Igra Rudarja je po opravljenih menjavah padla in v 73. minuti je domačinom uspelo zmanjšati zaostanek. Ko pa je že vse kazalo, da bo knapom le uspelo dobiti tudi to tekmo in praktično že odločiti vprašanje o prvaku, so domači igralci v zadnji minuti srečanja uspeli celo izenačiti.

Ekipa Rudarja je tako z osvojeno točko v gosteh še vedno na prvem mestu, s točko prednosti pred najbližjim zasledovalcem in v zadnjem krogu potrebuje zmago na domačem igrišču za osvojitev prvenstva in napredovanje v 3. ligo. V Trbovlje v soboto, 16.6.2012 prihaja ekipa iz Kočevja, tekma pa je na sporedu ob 18. uri. Ker gre za eno izmed najbolj pomembnih tekem v zadnjih desetih letih, vabljeni vsi ljubitelji trboveljskega nogometa in Rudarja, da pomagate ekipi na tej poti do končnega cilja. Prav tako na tekmi napovedujejo močno vzpodbujanje domačih fantov navijači s Kamite. Samo skupaj nam bo uspelo!

Avtor članka in fotografij: Tomaž Radič

© 2015 Novičarski portal Sr(e)čno Trbovlje

Scroll to top