Halloween party Kluba B

Tradicionalni koncert na čast čarovnic, buč, vampirjev in drugih strrrašnih kreatur, Halloween Parrrty: Tribute to Volume No. 3, bo letos v PETEK, 30.10.2015 ob 20.30 uri v avli Delavskega doma Trbovlje.

Letos bodo glasni:

***MADBRINGER – Tribute to Pomaranča (SLO)

Madbringer je slovenska skupina, ki jo tvorijo privrženci prve slovenske metal skupine Pomaranča. Nekaj drugačnega – nekaj domačega!

Facebook: https://www.facebook.com/MADBRINGER-Pomaranča-Tribute-146845875415845/timeline/

***OUT OF THE VOID – Tribute to Black Sabbath (HR)

Out Of The Void prihajajo iz Zagreba, band pa sestavljajo člani različnih metal bandov, ki imajo skupni cilj – na svoj način počastiti začetnike heavy metala, legendarne Black Sabbath. Band se osredotoča predvsem na Ozzyjeve Sabbathe, s poudarkom na prvih štirih albumih. Popeljali vas bodo v mračni, zadimljeni svet izumirajočih svobodomiselnih hipijev, čas, ko je bilo vse mogoče in čarovnija vseprisotna.

Facebook: https://www.facebook.com/outofthesabbath/timeline

***80s ROCK SHOW – Tribute to Bon Jovi, Whitesnake, Billy Idol… (SLO)

80s Rock Show je združenje profesionalnih glasbenikov s celjskega območja, ki bodo mlajši in nežnejši del publike očarali z izvedbo coverjev skupine Bon Jovi, rokerske nostalgike pa podžgali z uspešnicami zlate dobe rock’n’rolla. Slišali boste Whitesnake, Billyja Idola, Queene, Doorse…skratka, vse kar se spodobi za popolni rokerski večer.

Matic Nareks (vokal), Rok Lajlar (kitara), Klemen Čampa (kitara), Jan Golavšek (klaviature), Jan Palčnik (bas), Blaž Senica (bobni).
_________________________________________________
VSTOPNINA:

Študenti in dijaki iz Trbovelj: VSTOP PROST s potrjeno izkaznico Kluba B ali potrdilom o šolanju

Člani Šoht in Šklab: VSTOP PROST s potrjeno izkaznico 2015/16

Nečlani/ostali: 5€
_________________________________________________
Vstopnice lahko kupite na dan koncerta pri vhodu, od 20.00 ure dalje.

© 2015 Novičarski portal Sr(e)čno Trbovlje

Scroll to top