Gasilska mladina tekmovala v Trbovljah

Na osnovi in v skladu s programom dela za leto 2081 Mladinske komisije regijskega sveta gasilskih zvez Hrastnika, Trbovelj in Zagorja ob Savi je bilo Poveljstvo GZ Trbovlje organizator 11. Regijskega kviza gasilske mladine, ki je potekalo v soboto 3. marca 2018 na Osnovni šoli Trbovlje.

Sodelovalo je 62 ekip pionirjev, mladincev in gasilskih pripravnikov, ki so tekmovali v skupinah po tri,v naslednjih tematikah gasilstva kot so zgodovina gasilstva, drži – ne drži, požarna preventiva, gasilska znanja, vezanju vozlov, spoznavanje gasilskega orodja in opreme,poišči svoj par, izberi in najdi, navezava gasilskega orodja in spajanju cevi na trojak….

Vse ekipe so prejele pisna priznanja, najboljše tri ekipe pionirjev, mladincev in pripravnikov pa so prejela medalje in pokale.
Vse prisotne udeležence in gasilske sodnike nas je prišla pozdraviti tudi Trboveljska županja mag. Jasna Gabrič.
17. marca 2018 bo 17. Državni kviz gasilske mladine v Trbovljah. Našo zasavsko regijo bodo tako zastopale po dve ekipe pionirjev iz PGD Loke 1in ekipa PGD Trbovlje mesto, pri mladincih ekipa PGD Mlinše 1. ekipa in PGD Trbovlje mesto 3. in ekipa in pri pripravnikih PGD Mlinše 1 in PGD Podkum.

Vabimo vse na Državni kviz gasilske mladine, ki bo 17.3.2018 na Osnovni šoli Trbovlje

Poveljnik GZ Trbovlje
Srečko Kerin VKGČ II.st.

 

P5_regijsk_kviz_REZULTATI_2018_2

© 2015 Novičarski portal Sr(e)čno Trbovlje

Scroll to top