FOTO: Kingstoni na Nohšihtu pričarali nepozaben žur!

Please try entering https://graph.facebook.com/652413824856794/photos?fields=source,link,name,images,album&limit=1000 into your URL bar and seeing if the page loads.

V soboto, 7. junija 2014, smo na zabaven način skupaj proslavili praznik Občine Trbovlje. Na trgu med Mladinskim centrom Trbovlje in Delavskim domom Trbovlje se je namreč zgodil že tradicionalni Nohšiht.

Obiskovalci, ki jih ni bilo malo, so dodobra zapolnili prizorišče z velikim odrom ter stopnišče, živahno pa je bilo tudi na ulici pred Zasavskim muzejem Trbovlje, kjer je bila pestra ponudba gostincev in mize s klopmi.

Na glavnem prizorišču, trgu poleg trboveljskega delavskega doma, se je program pričel ob 7. uri zvečer in sicer z nastopom Delavske godbe Trbovlje in mažoretami, končal pa ob zgodnjih urah naslednjega dneva. Poleg prej omenjenih nastopajočih so za zabavo in odlično atmosfero poskrbeli še Ekstra Band in zasedba Kingston.

Nohšiht ’14 je bil, kot že vsako leto prej, nepozaben in se ga bomo še dolgo spominjali. Že naslednji teden, v petek, 20. junija, pa bo na isti lokaciji tudi Anduht, na katerem bo med drugimi nastopila tudi Tinkara Kovač s svojo skupino.

Foto utrinki Nohšihta:

Facebook API came back with a faulty result. You may be accessing an album you do not have permissions to access.

© 2015 Novičarski portal Sr(e)čno Trbovlje

Scroll to top