Flash club z novim programom že nocoj!

Društvo za promocijo umetnikov 5.40 Project prevzema vodenje potapljajočega trboveljskega klubskega giganta Flash Club. S svojimi inovativnimi programi, promocijo proti drogi, bo pripravljala zanimive dnevne in nočne dogodke. V dnevnem času podarjamo klubske prostore različnim umetniškim skupinam za delavnice, vadbe in eksperimente.

Poleg dnevnega umetniškega središča si prizadevajo vzpostaviti tudi poslovno središče in gostiti posameznike in podjetja za predstavitve inovativnih poslovnih idej, storitev in produktov. Trikrat tedensko pa odpirajo vrata tudi v nočnem času z različnimi glasbenimi žanri in različnimi programi proti drogi (plesne in športne animacije, MC-bitke, različne umetniške razstave, in druge interaktivnosti z obiskovalci).

Openning Events 29. in 30.6.

petek, 29.6.;  5.40 tricks Original s Skate & BMX contestom v popoldanskem času

Kasneje Clubbing z gosti-nadobudni producenti in vrtalci elektronske glasbe in klasični improvizatorji, plesni program bomo popestrili poleg vizualnih razstav tudi s plesnimi in športnimi animacijami.

 

sobota, 30.6.: Rap&HipHOp opening s plesnimi bitkami in animacijami v popoldansko večernem času

In mc bitkami in nastopi raperjev v večerno nočnih urah.

 

 

Po uspešnih otvoritvenih dogodkih bodo uprizarjali 2-3 krat tedensko tematske glasbene večere s programi 5.40 – proti drogam.

Organizacija Project-a 5.40 je organizirana v obliki društva in deluje nepridobitno. Vsa pridobljena sredstva v obliki donacij, dotacij, sponzorskih prejemkov namenja za razvoj in izvedbo projekta in podprojektov, z različnimi sponzorskimi produkti in storitvami pa nagrajuje tekmovalce različnih tekem na dogodkih.

© 2015 Novičarski portal Sr(e)čno Trbovlje

Scroll to top