Extra liga LPI.si v Športni dvorani Polaj

Športna dvorana Polaj je v soboto, 15.10.2016, gostila prvo tekmo nove članske mednarodne Extra Lige LPI.si, na parketu pa sta se pomerili ekipi domačega Felix Zasavja ter gostujoče ŽKK Krke.

Tekma, ki je bila skozi vseh 40 minut precej izenačena, se je končala z minimalno zmago domačink, in sicer z rezultatom 52:51. Rezultat, ki ga marsikdo ni pričakoval, je velika potrditev za novo člansko ekipo Felix Zasavja, s katero se vrača Manja Slapšak. Najprodornejša strelka tekme je bila Lucija Guzaj, ki je z doseženimi 23 točkami poskrbela za navdušenje gledalcev, pa tudi soigralk in trenerja. Dekleta so igrala kot eno, ter se uspešno borila proti zelo dobrim nasprotnicam. Da so dekleta odigrala super tekmo se strinja tudi trener Miha Bučalič, ki jih je pohvalil, da »so igralke verjele v skupen uspeh, ki jim ga je na koncu uspelo doseči«.

ŠD Felix Zasavje pa sta letos zapustili dve igralki, Nika Lončar ter Katja Potisek, za kateri pa smo med tekmo pripravili majhno presenečenje. Zahvalili smo se jima za pripadnost in vdanost ter jima v spomin na skupna leta podarili skupinsko sliko kluba.

Da pa smo dogajanje še malo popestrili, je med polčasom potekal žreb treh košarkarskih žog, v katerem so sodelovala vsa dekleta ŠD Felix Zasavja.

Športni pozdrav,

Felix Zasavje

unnamed-1

© 2015 Novičarski portal Sr(e)čno Trbovlje

Scroll to top