Dvoranski nogometni turnir “Nogomet nas druži 2” za selekcije U-10

V nedeljo, 16.12.2012 bo v športni dvorani “Polaj” potekal nogometni turnir za nogometaše(ce), ki so letnika 2002 ali mlajši. Skozi celoten dan se bo zvrastilo kar 40 srečanj, v katerih boste lahko spremljali nogometna znanja skoraj dvestotih otrok, ki bodo igrali v 13-ih ekipah. Te ekipe so:NK Litija, ND Črnuče, NK Pivovar Laško, NK Jezero Medvode, NK Kamnik, NK Bravo Publikum, NK Rudar Velenje, NK Trebnje, NŠ Ajdovščina, NK Radomlje, NŠ Maksi Jesenice, NK Kolpa, ND Idrija ter domači NK Rudar Trbovlje, ki se bo na tem turnirju predstavil s tremi ekipami.

Ta nogometni turnir je namenjen tudi spominu na nedavno preminulega dolgoletnega nogometaša, v nekem času predsednika kluba ter kasneje tudi predsednika nekdanje veteranske selekcije Rudarja, ki je nekoč prav pod njegovim vodstvom veliko, v obliki danih sredstev ter nakupa opreme, pomagala mladim selekcijam Rudarja. Vse to je bil, ena od legend kluba, Viljem Lamovšek – Mito.
 
 
Pričakujemo veliko dobrih tekem, vznemirljivih športnih trenutkov ter sproščenih nogometnih druženj vseh navijačev in navijačic malih zaljubljencev v nogomet.
 
 
Pridite tudi vi, da to hladno zimsko idilo skupaj obarvamo z barvami, ki so še kako popularne širom celega sveta – to so barve nogometa!!
 
 
 

© 2015 Novičarski portal Sr(e)čno Trbovlje

Scroll to top