Drugi teden počitniških dejavnosti

V ponedeljek se bo pričel drugi teden počitniških dejavnosti za otroke, ki bodo potekale od 1. julija do 31. avgusta vsak delovnik med 9.00 in 13.00, z možnostjo dodatnega varstva po predhodnem dogovoru. Izpolnjena prijavnica velja za celo poletje. 
Prostovoljci Društva prijateljev mladine Trbovlje so počitniški program pripravili skupaj s trboveljskimi javnimi zavodi in ga tako še popestrili.
 
Program je primeren za otroke od 5. leta starosti naprej, tedenska prijava je obvezna na:trbovlje.dpm@gmail.com ali sms na 041 618 414. Pomembno je, da jim sproti sporočate termine dodatnega varstva. Izvajali ga bodo le za tiste starše, ki ga nujno potrebujejo.
Program prilagajajo vremenskim razmeram in željam otrok.
Otroci naj imajo s seboj malico in ob dnevih kopanja kopalno opremo. Za dodatno pijačo, sadje in prigrizke bo vedno poskrbljeno. Spremljevalci otrok svoje delo opravljajo prostovoljno in z veliko mero veselja do dela z otroki.
 
Ker želijo otrokom pričarati lepo poletje vas prosijo, da posebej opozorite na morebitne posebnosti vašega otroka (zdravstvene, prehranske, vedenjske in ali je otrok dober plavalec)
Foto: DPM Trbovlje

© 2015 Novičarski portal Sr(e)čno Trbovlje

Scroll to top