Dotaknimo se bistva – to soboto v Trbovljah!

V Trbovljah bo Društvo psoriatikov Slovenije v soboto, 27. oktobra, pred trgovskim centrom Spar pripravilo informacijsko “kocko”, v kateri se boste lahko seznanili z vsemi težavami, stereotipi in resničnimi dejstvi glede luskavice.

Vstajala sem ob petih zjutraj, se namazala, zavila v rjuhe, počakala, da se krema vpije, se oblekla in odšla v službo ,“ Katja, bolnica z luskavico

Ljudje z luskavico se v stiku z zunanjim svetom srečujejo s številnimi stereotipi , predsodki in navidez brezizhodnimi situacijami . Njihovo stisko bomo lahko na nazoren način podoživeli v notranjosti črne kocke , kjer bomo tudi lahko spoznali resnična dejstva o bolezni in možnosti zdravljenja .

 

Kocka bo postavljena:

  v soboto, 27. oktobra, med 8.30 in 13.00 uro pred trgovskim centrom Spar (Trg svobode 14, Trbovlje).

 

Na predstavitvi bodo prisotni člani Društva psoriatikov Slovenije in specialist dermatolog , pri katerih bodo obiskovalci dobili dodatne informacije o tej problematiki in informativna gradiva. Ljudem z luskavico bodo obiskovalci lahko pomagali s podpisom peticije , vsi zainteresirani pa se bodo lahko včlanili v društvo .

O aktivnostih vas bomo sproti obveščali na spletni strani društva www.drustvo-psoriatikov.si in spletnem socialnem omrežju Facebook http://www.facebook.com/ZaProstorPodSoncem .

Vljudno vabljeni!

Dodatne informacije :

Društvo psoriatikov Slovenije

info@drustvo-psoriatikov.si

© 2015 Novičarski portal Sr(e)čno Trbovlje

Scroll to top