Donacija Gasilskemu zavodu Trbovlje

Družba Petrol, Slovenska energetska družba, d.d., Ljubljana bo tudi konec letošnjega leta že četrto leto zapored izvedla humanitarno akcijo » naša energija povezuje « s katero bodo sredstva, predvidena za nakup poslovnih daril, namenili posameznikom, društvom in projektom v lokalnih skupnostih, ki jih bodo izvajali zaposleni na vseh Petrolovih bencinskih servisih po Sloveniji. Ob zaključku leta bo Petrol že četrto leto zapored v humanitarne namene podaril 60.000 evrov.

 

V imenu družbe Petrol sta 23.12.2014 poslovodja Robert Fridl in Matej Pibernik z bencinskih servisov Trbovlje 1 in 2 z GASILSKIM ZAVODOM TRBOVLJE, podpisala donatorsko pogodbo za sofinanciranje nakupa obvezne varovalne opreme.

 

Leto 2014, ki je že skoraj za nami, žal še vedno ni prineslo gospodarske rasti. Pravzaprav je za nami leto, ki so ga, poleg pomanjkanja služb, pestile tudi ujme, žled, poplave, slab pridelek. V družbi Petrol, kjer sta spoštovanje in srčnost pomembni vrednoti, tako ponovno izvajajo akcijo Naša energija povezuje. Osnovni namen projekta je s pomočjo zaposlenih na Petrolovih bencinskih servisih podpreti pomoči potrebne posameznike ali projekte, ki bodo v lokalnih skupnostih pripomogli k boljšemu življenju.

Zaposleni na bencinskem servisu Trbovlje 1 in 2 so tako donacijo 400 evrov namenili Gasilskemu zavodu Trbovlje za nakup osebne varovalne opreme.

 

V ljubljanski regiji, kjer ima Petrol več kot 100 bencinskih servisov, bodo zaposleni ponovno razveselili številne socialno ogrožene otroke in družine, pomagali invalidom, prispevali k ureditvi otroških igrišč ali nakupu računalniške opreme v osnovnih šolah, prispevali sredstva za delovanje gasilskih društev in pomagali tudi drugim pomoči potrebnim.

 

» V Petrolu se zavedajo, da je v življenju vsakega posameznika pomembna energija, ki nam vsem skupaj prinaša pozitivne občutke. Pomembna je energija, ki nas povezuje. Nekaj te energije smo preko svojih zaposlenih prenesli tudi v mnoge kraje po vsej Sloveniji,« je povedal mag. Tomaž Berločnik, predsednik uprave Petrola.

 

V imenu zaposlenih v Gasilskem zavodu Trbovlje se Družbi Petrol d.d. tudi javno zahvaljujemo.

 

 

 

© 2015 Novičarski portal Sr(e)čno Trbovlje

Scroll to top