Domfrca se s polno paro bliža končni postaji – Zasavju

Le še slab teden nas loči do Praznika za nove čase, ki ga že drugo leto zapored soustvarja 8 zasavskih organizacij, številni dobrovoljci in podporniki.

Trije dnevi svobode in druženja bodo potekali v petek, soboto in nedeljo, od 3. do 5. julija, na Kipah v Zasavju!

Na veličastnem prizorišču Praznika že mrgoli zavzetih, profesionalnih in srčnih Domfrčanov, ki urejajo vse potrebno za prihod Lokomotive na svežih obratih. Njihova volja se kaže v dejstvu, da kljub nagajanju vremenskih in človeških sil, ne odnehajo. Prav to pa je bistvo Domfrce – naprej!

Domfrca postaja vse bolj DIY (op. »naredi sam«) dogodek, kjer lahko sodeluje vsak, ki želi. Ekipa je, tudi v zadnjih dneh priprav, zelo vesela novih ljudi, ki so pripravljeni pomagati na kakršen koli način – z udarniškim delom, s programsko vsebino ali podporo. Tako da, ni še prepozno, še vedno se lahko priključite soustvarjanju zasavske samoorganizirane akcije! Zelo zaželjeni so dodatni kuharji.

www.domfrca.org je naslov, kjer so zapisane vse informacije o dogodku in pomembni kontakti (za priključitev k dobrovoljcem, recimo).

V članek smo priložili tudi domfrski program po dnevih – svetujemo, da si ga prenesete na računalnik (s klikom na letak), ga povečate ter si ga natančno ogledate. Zagotavljamo vam, da se bo za vsakega našlo nekaj, kar vas bo privabilo na obisk. Če ne drugega, vam na Kipah obljubljamo solidarnost, odprtost, sodelovanje, sonaravnost, združevanje, prijaznost, ustvarjalnost in dobro voljo. Navsezadnje so prav takšni te ‘novi časi’, ki jih Domfrca praznuje.

Se vidimo naslednji teden na Domfrci! Prinesite šotore.

 

 

 

© 2015 Novičarski portal Sr(e)čno Trbovlje

Scroll to top