»Domfrca« – praznik za nove čase

Zavod za kulturo Delavski dom Trbovlje v sodelovanju s številnimi zasavskim društvi in organizacijami načrtuje v mesecu juniju izvedbo povezovalno-družabnega dogodka DOMFRCA2014.

Namen dogodka je združiti lokalno skupnost vseh treh zasavskih občin in na enem mestu organizirati raznovrstne aktivnosti z različnih področij.

Prva Domfrca bo potekala od 27. do 29. junija 2014 na trboveljskih Kipah (AMD).

Program dogodka obsega:

USTVARJANJE / DELAVNICE ZA OTROKE / PREDSTAVE / KONCERTE / AKTIVIZEM /RAZSTAVE / PREDAVANJA / KAMPIRANJE / UČENJE / PIKNIK / POČITEK / ŠPORT / ADRENALIN / ART / ZABAVO / DRUŽENJE

DOMFRCA ima ambicijo postati tradicionalen dogodek, ki bo v prihodnje privabljal ljudi iz vse Slovenije in iz tujine. V letu 2014 bomo dogodek organizirali pod geslom »Na svežih obratih«, saj v zasavski prostor vnašamo nekaj preportrebne energije, ki jo ustvarjamo za prihodnost.

Dogodek DOMFRCA 2014 bomo organizatorji izvedli večinoma s prostovoljskim delom številnih prostovljcev sodelujočih organizacij. Na samem festivalu pa vključili še dobrodelnost in zbirali denar za zasavska Društva prijateljev mladine.

Vabljeni, da se pridružite. Se vidimo na Kipah!

© 2015 Novičarski portal Sr(e)čno Trbovlje

Scroll to top