Dogajanje v Mladinskem centru Trbovlje

V nadaljevanju prispevka o poletnem dogajanju v Mladinskem centru Trbovlje.

Koncert

Vsi ljubitelji hardcore glasbe boste na svoj račun ponovno prišli ta petek, 19. julija, ko za vas v Trbovlje prihajata skupini In Ruins iz Velike Britanje ter belgijska skupina Resurrection. Več o skupinah si lahko preberete na https://www.resurrectionofficial.com/ ter https://www.inruins.co.uk/. Koncert organizirata Mladinski center Trbovlje in THC Društvo za kulturno in umetniško produkcija. Začnemo v petek, 19. julija 2013, ob 21:00, v klubu Mladinskega centra Trbovlje. Vstop prost!

Spoznajmo konje

Mladinski center Trbovlje in Konjeniško društvo Trbovlje organizirata dan odprtih vrat. V ponedeljek, 15. julija ob 17. uri boste lahko izvedeli s čim se konji prehranjujejo, kakšno oskrbo potrebujejo in kako pravilno in varno jahati. Pridobili boste nova znanja in uživali v naravi s svežim zrakom. Dogodek bo potekal v Retjah, prevoz udeležencev je ob 16:30 uri pred MCT. Vabljeni!

Jezikovni tečaji za najmlajše

Tudi ta četrtek se bomo družili, zabavali in se učili tujih jezikov. Tokrat so na vrsti imena različnih živali. Vabljeni, da se nam pridružite! Začnemo v četrtek, 18. julija, ob 17:30 uri, v klubu Mladinskega centra Trbovlje.

Logotip_MCT

© 2015 Novičarski portal Sr(e)čno Trbovlje

Scroll to top